Απόλλων Σμύρνης: «Μετρ» στις στατικές φάσεις (vids)

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: «Μετρ» στις στατικές φάσεις (vids)

bet365

Ολες οι ευκαιρίες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην Τρίπολη προήλθαν από στημένη μπάλα, ενώ με ανάλογο τρόπο έχει σημειώσει τα 3 από τα 5 γκολ της στο πρωτάθλημα
Το κάτι παραπάνω από τον βαθμό θα μπορούσε να πάρει χθες (25/11) ο Απόλλων Σμύρνης στην Τρίπολη, σε ένα ματς που δεν είχε σκορ και νικητή. Αν κάτι χαρακτήρισε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι η πολύ καλή λειτουργία της στις επιθετικές στατικές μπάλες που κέρδισε, αφού και οι 3 ευκαιρίες/τελικές της (Φατιόν, Ιωαννίδης, Λισγάρας) προήλθαν σε αντίστοιχες φάσεις. Εφόσον μάλιστα προσθέσουμε και εκείνη του Ντομίνγκεζ στις καθυστερήσεις, τότε μέτρησε το απόλυτο (4Χ4).
Αν μάλιστα ανατρέξουμε στη μέχρι στιγμής πορεία της στο πρωτάθλημα θα δούμε πως τα 3 από τα 5 τέρματά της στη Super League προήλθαν από στατικές μπάλες. Πιο συγκεκριμένα του πέναλτι του Φατιόν στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ,
το 1-1 του Τσιλούλη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ,
αλλά και το 1-0 στο Περιστέρι με «δράστη» πάλι τον 29χρονο «κόφτη».
Παράλληλα για όσους θυμούνται με ανάλογο τρόπο ο Λισγάρας είχε «φλερτάρει» με την ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ στην ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Φατιόν είχε αστοχήσει σε πέναλτι. Γενικότερα πάντως οι ψηλοί της ομάδας (κυρίως ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός) έχουν ουκ ολίγες φορές απειλήσει τα αντίπαλα καρέ σε φάουλ ή κόρνερ που κερδίζει ο Απόλλων.
Το συμπέρασμα; Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσιάζεται πολύ επικίνδυνη στις στατικές μπάλες που κερδίζει και αυτό είναι ένα μεγάλο «συν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα