Γιαννακόπουλος: «Ο πατέρας μου με συμβούλευσε να πάω στον Ολυμπιακό, είχα προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες»

Γιαννακόπουλος: «Ο πατέρας μου με συμβούλευσε να πάω στον Ολυμπιακό, είχα προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Ο πατέρας μου με συμβούλευσε να πάω στον Ολυμπιακό, είχα προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες»

bet365

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πως πήγε στον Ολυμπιακό αλλά και στο πέρασμά του από το αγγλικό ποδόσφαιρο.
Ο Stelios μιλώντας στη σελίδα στο Facebook «Θρύλε μου είσαι η ζωή» επισήμανε για:
Το εάν τον είχαν ζητήσει άλλες ομάδες: Ο πατέρας μου είχε γνώση του χώρου γιατί ήταν κι αυτός αθλητής, οπότε με συμβούλευσε να πάω εννοείται στον Ολυμπιακό. Πράγματι είχα προτάσεις κι από άλλες ελληνικές ομάδες και ειδικότερα αυτή της ΑΕΚ ήταν καλή οικονομικά. Όμως η παρουσία του Μπάγεβιτς και η προοπτική για επιστροφή στις επιτυχίες και τη συσπείρωση του κόσμου, πήρα την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό.
Τον κόσμο του Ολυμπιακού: Είναι αυθεντικός, είναι μοναδικός και δεν έχει... κορδέλες στον τρόπο που θα σε αντιμετωπίσει όταν παίζεις, όταν είσαι στο δρόμο, όταν σε προσεγγίσει αυτό που αισθάνεται. Είναι μια έξτρα δύναμη. Και νεκρός να είσαι, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα σου δώσει ώθηση.
Το γκολ με Πόρτο: Αυτό είναι μεγάλο παράσημο για μένα, για τον σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, το να σκοράρω δηλαδή στο ντεμπούτο μου στο Champions League και να είναι στα 20 καλύτερα γκολ της διοργάνωσης από τότε μέχρι και τώρα.
Τις διαφορές με Αγγλία και Ελλάδα: Σαφώς πιο ποιοτικό είναι το πρωτάθλημα της Premier League και το καλύτερο στον κόσμο. Και με τις ομάδες που έχει το πιο δύσκολο στον πλανήτη και τότε και τώρα.
Το εάν πριν πάει στη Μπόλτον είχε δεχθεί πρόταση παραμονής από τον Ολυμπιακό: Πρόταση υπήρξε. Είχα μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου: να δοκιμάσω την τύχη μου στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Βέβαια, πριν φύγω, είχα γράψει χαρτάκι που έλεγε "πάω κι έρχομαι". Έγινε μια προσέγγιση από τον Λεμονή αν θα με ενδιέφερε να επιστρέψω. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά δεν προχώρησε κάτι. Έριξα πολλές φορές γέφυρα με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως έμεινα με το παράπονο διότι δεν έκλεισα την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπάω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα