Ατρόμητος: Ασταμάτητος και... σωτήρας ο Μανούσος (vids)

Ατρόμητος: Ασταμάτητος και... σωτήρας ο Μανούσος (vids)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ασταμάτητος και... σωτήρας ο Μανούσος (vids)

bet365

Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την τρομερή περσινή σεζόν του ο Γιώργος Μανούσος με τον Ατρόμητο, με τον Έλληνα επιθετικό να είναι εκείνος που σώζει τους Περιστεριώτες όταν η μπάλα... καίει.

Τα 33 του χρόνια κλείνει σε λίγες μέρες ο Γιώργος Μανούσος, όμως συνεχίζει να αγωνίζεται σαν... 20άρης και το πιο σημαντικό για τον Ατρόμητο είναι πως καταφέρνει να τον σώζει όποτε χρειαστεί. Ο Έλληνας επιθετικός, ήταν εκείνος που με τα δύο τέρματά του έστω κι από το σημείο του πέναλτι κατάφερε να διασώσει τον βαθμό απέναντι στον Απόλλωνα.

Το ίδιο είχε κάνει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Κρήτη, όταν είχε σημειώσει ένα γκολ και είχε βγάλει την ασίστ στο φινάλε για την ισοφάριση του Γούτα, ενώ και με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, η νίκη ήρθε μετά από ένα δικό του τέρμα με πέναλτι και μια δική του ασίστ. Πέντε από τους δώδεκα βαθμούς του Ατρόμητου έχουν την... υπογραφή του Γιώργου Μανούσου φέτος!

Γίνεται 400άρης και 100άρης το 2021!

Η φετινή σεζόν είναι όμως ξεχωριστή για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή καθώς έχει να κυνηγάει δύο ατομικά ρεκόρ. Τα 14 τέρματα που σημείωσε πέρσι, η καλύτερη επίδοση της καριέρας του, τον έφεραν πιο κοντά στα 100 γκολ καριέρας! Αυτά έχει ήδη αρχίσει να τα αγγίζει και λογικά εντός του 2021 θα τα πιάσει και ίσως να τα σπάσει κιόλας.

Του λείπουν μόλις 6 γκολ. Αυτή την στιγμή και μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε απέναντι στον Απόλλωνα το Σάββατο, ο Μανούσος μετρά 94 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Με τους ρυθμούς που σκοράρει, είναι πολύ πιθανό το νούμερο 100 να το πλησιάσει ακόμα περισσότερο και πριν την ολοκλήρωση του 2020, αλλά δεδομένα κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το πιάσει και θα το σπάσει εντός του 2021.

Το ίδιο θα συμβεί και με τις 400 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι το δεύτερο ατομικό ρεκόρ που κυνηγάει ο Μυτιληναίος επιθετικός. Κόντρα στον Απόλλωνα έφτασε τις 350 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τις 385 σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι μόλις 15 συμμετοχές μακριά από αυτό τον στόχο του. Λογικά θα τα καταφέρει εντός του 2021 είτε ο Ατρόμητος... προλάβει το τρένο των play off είτε αναγκαστεί να συμμετάσχει και πάλι στα play out.

Με λίγα λόγια, ο Νταμίρ Κάναντι έχει στα χέρια του έναν ποδοσφαιριστή που παρά τα 33 του χρόνια, έχει τεράστιο κίνητρο την φετινή σεζόν. Κυνηγάει δύο ρεκόρ καριέρας και είναι αποφασισμένος να τα πετύχει, το δείχνει σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα