Ο Μπεναλουάν βρήκε την κανονικότητά του

Ο Μπεναλουάν βρήκε την κανονικότητά του

Gazzetta team
Ο Μπεναλουάν βρήκε την κανονικότητά του

bet365

Η επιστροφή του Γιοχάν Μπεναλουάν σε βασικό σχήμα ομάδας προκάλεσε αφιέρωμα στα τελευταία χρόνια της καριέρας του σε Αγγλία και Ιταλία.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Λίγο μετά τη συμφωνία του με τον Άρη, ο Γιοχάν Μπεναλουάν είχε σταθεί στη νέα σελίδα της καριέρας του αλλά και στην επιθυμία του να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός έχει διαδοχικά παιχνίδια στην αρχική 11αδα των «κίτρινων» και το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε αφιέρωμα στην καριέρα του από την ιστοσελίδα «goal.com».

Σε αυτό καταγράφεται η πορεία του στο ιταλικό Πρωτάθλημα με αφετηρία την Τσεζένα, η πετυχημένη παρουσία του στην Πάρμα, η πώληση στην Αταλάντα και ο «εφιάλτης» στη Φιορεντίνα.

Στέκεται επίσης στη μακρόχρονη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους εστιάζοντας στη συνεργασία του με τη Λέστερ όπου δεν κατάφερε να πείσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Καταλήγει στη συμφωνία του με τους «κίτρινους» και κυρίως στο γεγονός ότι μετρά δύο συνεχόμενες παρουσίες στο βασικό σχήμα της ομάδας τονίζοντας ότι… «επιστρέφει στην κανονικότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα