ΑΕΚ: Σιμάνσκι και Ινσούα στους 24 του Καρέρα για ΑΕΛ, εκτός ο Τσιγκρίνσκι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Σιμάνσκι και Ινσούα στους 24 του Καρέρα για ΑΕΛ, εκτός ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Έτοιμη η ΑΕΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Πρόλαβε και μπήκε αποστολή ο Ινσούα, όχι όμως και οι Τσιγκρίνσκι και Βασιλαντωνόπουλος. Επιστρέφουν Σιμόες και Σιμάνσκι.

Η ΑΕΚ επιστρέφει την Κυριακή στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το σερί αγώνων που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στη Ριζούπολη. Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο στα Σπάτα, με τον Μάσιμο Καρέρα να παίρνει στην αποστολή 24 ποδοσφαιριστές.

Από τους τελευταίους που ανάρρωσαν από κορονοϊό, μόνο ο Ινσούα κατάφερε να μπει στην αποστολή έχοντας μόνο δύο προπονήσεις στα πόδια του. Εκτός έμειναν συνεπώς οι Τσιγκρίνσκι και Βασιλαντωνόπουλος. Επίσης εκτός μένει και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μπορεί να προπονείται πλέον κανονικά, όμως όπως αναμενόταν προφυλάσσεται καθώς ο Καρέρα και το τιμ του δεν θέλουν να πάρουν κανένα απολύτως ρίσκο με τον 23χρονο εξτρέμ.

Φυσικά εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Κρίστιτσιτς, και οι Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς, με τους δύο τελευταίους να ήταν οι μόνοι που δεν συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση. Αντίθετα αυτοί που επιστρέφουν είναι οι Σιμόες και Σιμάνσκι, οι οποίοι είναι απόλυτα έτοιμοι πλέον, με τον πρώτο να αναμένεται να γυρίσει και στο αρχικό σχήμα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Η πιθανή ενδεκάδα του Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ σε σχηματισμό 4-2-3-1. Μένει να φανεί αν ο Τσιντώτας θα καταφέρει να βρίσκεται κάτω από την εστία, έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις από την Πέμπτη, ή αν ο Αθανασιάδης πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Λόπες, Νεντελτσιάρου, Χνιντ ή Σβάρνας και Μπακάκης αναμένεται να αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας, στον άξονα ο Σιμόες πρόκειται να επιστρέψει δίπλα στον Σάκχοφ ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μάνταλος. Όσον αφορά την επίθεση, ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης έχει αρκετές επιλογές. Λιβάια και Τάνκοβιτς για τα άκρα και στην κορυφή ένας εκ των Ολιβέιρα ή Ανσαριφάρντ. Θέση στην ενδεκάδα για τα άκρα διεκδικεί πάντως και ο Αλμπάνης.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Λάρισα στο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη, με τους Νταμιάν...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα