Χωρίς Νούνιτς στην Αθήνα η ΑΕΛ

Gazzetta team
Χωρίς Νούνιτς στην Αθήνα η ΑΕΛ

bet365

Με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Μάρκο Νούνιτς θα ταξιδέψει αύριο Σάββατο η ΑΕΛ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Στον αντίποδα ο Δημήτρης Πινακάς συμπεριλήφθηκε και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν αγωνιστεί.

Την προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη ολοκλήρωσε η ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» δεν θα έχει μαζί του τον Μάρκο Νούνιτς που λόγω ενοχλήσεων έμεινε εκτός, ενώ πήρε μαζί του τον Δημήτρη Πινακά. Όπως σας αναφέραμε η συμμετοχή του νεαρού επιθετικού θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Φιλίπ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Τρούγιτς, Τόρζε, Σπαρβ, Γλυνός, Γιουνές, Ντουρμισάι, Πλατέλλας και Πινακάς.

Όλοι αρνητικοί στο τεστ covid

Όσον αφορά τα τεστ covid όλοι οι παίκτες ήταν αρνητικοί με τους... βυσσινί να αναφέρουν: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τα ολα τα δείγματα των προπονητών, ποδοσφαιριστών και στελεχών στην σημερινή εξέταση μοριακού ελέγχου για τον covid 19 είναι αρνητικά».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τα ολα τα δείγματα των προπονητών, ποδοσφαιριστων και στελεχών στην σημερινή εξέταση μοριακού ελέγχου για τον covid 19 είναι αρνητικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα