Ολυμπιακός: Αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς Χολέμπας και Βινάγκρε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς Χολέμπας και Βινάγκρε

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την αποστολή για το ντέρμπι με 23 παίκτες και εκτός πλάνων για τον Ολυμπιακό τους Χολέμπας και Βινάγκρε.

Εκτός από τους Χασάν, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά εκτός για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Σάββατο, 19.30 στο Καραϊσκάκη) έμειναν και οι Χολέμπας / Βινάγκρε. Ο Ελληνογερμανός μπακ είχε θέμα ετοιμότητας, όπως και ο Πορτογάλος.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 19:30, novasports1HD). Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 παίκτες.
Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Λοβέρα, Φορτούνης, Σουντανί & Κάιπερς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα