Σένκεφελντ: Ήρεμος και πιστός στο στόχο με το τριφύλλι

Σένκεφελντ: Ήρεμος και πιστός στο στόχο με το τριφύλλι

Κώστας Ζάλιαρης
Σένκεφελντ: Ήρεμος και πιστός στο στόχο με το τριφύλλι

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ περίμενε πως και πως να ολοκληρωθεί το θέμα του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό και τώρα που αυτό συνέβη, συνεχίζει ήρεμος προς τον μεγάλο στόχο που έθεσε το 2019...

Ο Ολλανδός αμυντικός από το απόγευμα της Παρασκευής γνωρίζει πλέον πως δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό με νέο συμφωνητικό που έχει διάρκεια μέχρι και το 2023, ώστε να γνωρίζει που θα βρίσκεται και τα επόμενα χρόνια και σε ποιο πρότζεκτ θα συμμετέχει σε αυτό το στάδιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο «βράχος» της «πράσινης» άμυνας ήξερε πως ήθελε να παραμείνει στο «τριφύλλι» και ήθελε να γίνει ό,τι ήταν δυνατό για να επιτευχθεί η συμφωνία με τον σύλλογο, κάτι που πλέον του προσφέρει ηρεμία για να συνεχίσει στη φετινή δύσκολη, όπως ξεκίνησε και εξελίσσεται, σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης:

Ένας... βράχος για πάντα στον Παναθηναϊκό!

  • Το αίσθημα της επιβράβευσης και της δικαίωσης

Η ανανέωση του συμβολαίου και η εξασφάλιση του μέλλοντός του στα πράσινα ήταν το μοναδικό πράγμα στο μυαλό του Μπαρτ Σένκεφελντ όλο το προηγούμενο διάστημα. Σε αυτό είχε βάλει απόλυτη προτεραιότητα και αυτό ήθελε να συμβεί. Μπορεί να υπήρξε μια καθυστέρηση στο ζήτημά του, όμως, από την πρώτη στιγμή που η ομάδα έκανε επιτέλους την κίνηση για να συζητήσουν και να βρουν τον κοινό δρόμο που θ' ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια, επήλθε συμφωνία. Ο Σένκεφελντ αισθάνεται πως με αυτό το νέο συμβόλαιο ήρθε μια πρώτη δικαίωση και επιβράβευση για τις προσπάθειές του και τη δουλειά που έχει κάνει αυτό τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.

Έχει αποδείξει πως το «τριφύλλι» έχει βρει άνθρωπο στον οποίο πρέπει να στηριχθεί στην άμυνα. Ο Σένκεφελντ έχει καταθέσει διαπιστευτήρια για το γεγονός πως πέρα από δυναμικός στόπερ είναι και ποδοσφαιριστής που μπορεί να χειριστεί τη μπάλα χαμηλά και να σπρώξει το παιχνίδι. Εκείνος, δηλώνει στους γύρω του αρκετά πιο ήρεμος πλέον, ενώ, αυτό που σκέφτεται και παίρνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο είναι πως αισθάνεται ότι του αναγνωρίστηκαν όλα όσα έχει κάνει τόσο στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό για την ομάδα. «Δουλειά και αφοσίωση...» είναι οι λέξεις που χρησιμοποιεί για τη θητεία του στα πράσινα.

  • Ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου του

Μετακομίζοντας στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019, ο Μπαρτ Σένκεφελντ ήθελε να επανέλθει στο προσκήνιο. Άλλωστε, είχε φτάσει μέχρι και την Αυστραλία για να παίξει στην Melbourne City, όπου φυσικά οι ικανότητές του ήταν τέτοιες που τον έκαναν να ξεχωρίζει στο ποδόσφαιρο της ηπείρου. Όμως, ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του ξανά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να καταφέρει να ξαναβάλει τ' όνομά του σε περίοπτη θέση. Όταν προέκυψε ο Παναθηναϊκός, μαζί με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του συζήτησε και αποφάσισε ότι αυτή ήταν η μεγάλη του ευκαιρία. Και δεν την άφησε να του γλιστρήσει από τα χέρια.

Φτάνοντας στην Ελλάδα, ο Σένκεφελντ δεν σκεφτόταν κάτι προσωρινό. Ναι μεν ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και το ποδόσφαιρο, όμως, ο Ολλανδός έβαλε έναν στόχο τον οποίο αν περνούσαν τα πάντα από το χέρι του, θα ήθελε να τον εκπληρώσει. Και τώρα, με την ανανέωση του συμφωνητικού, έκανε ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη αυτού που σκεφτόταν όταν συμφώνησε για πρώτη φορά με το «τριφύλλι». Αισθανόταν ότι μπορούσε ν' αφήσει το στίγμα του στην ομάδα και είναι λογικό πλέον να σκέφτεται και την ευρωπαϊκή συμμετοχή με την πράσινη φανέλα τα επόμενα χρόνια. Όσο δύσκολο κι αν είναι φέτος, δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει όσο μπορεί στο κυνήγι της υπέρβασης που απαιτείται για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και να κάνει τόσο προσωπικά, όσο και με την ομάδα, βήματα προς τα πάνω. Άλλωστε, στο μυαλό του, η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι τα κυρίαρχα στοιχεία για τα επόμενα χρόνια της ζωής και της καριέρας του...

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Ήταν ποδοσφαιρικά δίκαιο και έγινε πράξη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα