Εμβιλά: «Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά πως είμαστε οι καλύτεροι»

Εμβιλά: «Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά πως είμαστε οι καλύτεροι»

Gazzetta team
Εμβιλά: «Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά πως είμαστε οι καλύτεροι»

bet365

Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα πρέπει να έχει πάντα τη νοοτροπία του πρωταθλητή και να το δείχνει στο γήπεδο.

Ο Γιαν Εμβιλά είπε στη NOVA για:

Την εικόνα του: Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά προτιμώ να κερδίζει η ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες για την ομάδα.

Τη δυσκολία στο α' μέρος για τον Ολυμπιακό: Πράγματι ίσως να μην τα καταφέρνουμε τόσο καλά στα πρώτα ημίχρονα. Όμως παίζουμε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες. Χρειάζεται να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας για να σκοράρουμε περισσότερο.

Την άποψη του Μαρτίνς για τον ΟΦΗ και ότι όποιος θέλει να πάρει τίτλο πρέπει να περάσει από εκεί: Φυσικά. Πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Πρέπει να έχεις τη νοοτροπία του πρωταθλητή. Να έχεις ψυχολογία νικητή. Ομάδες με αυτή τη νοοτροπία παίρνουν πρωτάθλημα. Ειδικά εμείς που φοράμε το σήμα αυτό, του Ολυμπιακού. Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά πως είμαστε καλύτεροι.

Την Εθνική Γαλλίας: Δεν έχω θέσει αυτόν τον στόχο. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να παίζω εδώ στον Ολυμπιακό, να πάρουμε τίτλους και να παίζω στο Champions League. Έχω έρθει εδώ και για τους υπέροχους φιλάθλους μας που δυστυχώς δεν έχουμε δει ακόμα. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα