Δημήτρης Πινακάς: Ο «δολοφόνος» από τα 9 μέτρα (vids)

Δημήτρης Πινακάς: Ο «δολοφόνος» από τα 9 μέτρα (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Δημήτρης Πινακάς: Ο «δολοφόνος» από τα 9 μέτρα (vids)

bet365

Ο 19χρονος στράικερ έχει σημειώσει όλα τα φετινά του γκολ από το ύψος του πέναλτι και μέσα στα αντίπαλα καρέ, ενώ τα 3 από τα 4 ήταν με κεφαλιά.

ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. |21+

Στις «αποκαλύψεις» της σεζόν συγκαταλέγεται πλέον ο Δημήτρης Πινακάς, καθώς με τα 2 του χθεσινά (4/11) γκολ στους «Ζωσιμάδες» έφτασε τα 4 στη σεζόν και οδήγησε την ΑΕΛ στην πρώτη της φετινή νίκη. Ο 19χρονος στράικερ είναι γέννημα – θρέμμα της ομάδας, ο Μιχάλης Γρηγορίου τον καθιέρωσε, εκείνος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και αυτόματα λογίζεται ως ένα hot όνομα.

Παράλληλα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεδίπλωσε και τις δημιουργικές του αρετές, αφού στο πρώτο μισό έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Βαγγέλη Πλατέλλα, αλλά ο Λευτέρης Χουτεσιώτης αντέδρασε σωστά και απέκρουσε το κοντινό πλασέ του τελευταίου.
Αν μάλιστα θυμηθούμε τα τέρματα του νεαρού στράικερ, τότε μπορεί και ονομάζεται από σήμερα ως ο «εκτελεστής από τα 9 μέτρα». Ολα είναι από το σημείο του πέναλτι και μέσα στα αντίπαλ καρέ, δείγμα πωςείναι σε θέση να «διαβάζει» τις φάσεις, παρότι επί χάρτου δεν είναι κλασικό «9άρι», αλλά περισσότερο περιφερειακός.
Με τον Παναθηναϊκό ισοφάρισε στο 87' με κεφαλιά ύστερα από ασίστ του Τόρζε, ευρισκόμενος στο όριο της μικρής περιοχής, δηλαδή «χοντρικά» από τα 6 μέτρα.
Στον Βόλο βρήκε μεν δίχτυα από την άσπρη βούλα, όμως ήταν εκείνος που κέρδισε την εσχάτη των ποινών όταν ήταν εκ νέου στο σημείο του πέναλτι.
Και φτάσαμε στο χθες. Αρχικά ισοφάρισε με κεφαλιά από περίπου τα 7 μέτρα, ενώ η κεφαλιά ψαράκι του στο 85' ήταν λίγο έξω από την αντίπαλη μικρή περιοχή.
Εφόσον «υπολογίσουμε» και τη χαμένη ευκαιρία με τακουνάκι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (αντέδρασε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος), τότε όλες οι «στιγμές» του είναι ουσιαστικά από κλασική θέση φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα