ΟΦΗ: Με 5 παίκτες στην Ελπίδων για πρώτη φορά στην ιστορία του

ΟΦΗ: Με 5 παίκτες στην Ελπίδων για πρώτη φορά στην ιστορία του

Gazzetta team
ΟΦΗ: Με 5 παίκτες στην Ελπίδων για πρώτη φορά στην ιστορία του

bet365

Οι Κρητικοί στηρίζονται αρκετά στα νέα παιδιά και αυτό «μεταφράζεται» σε αρκετούς εκπροσώπους στην U21. Νέα κλήση για Σελίμοβιτς.
Αρκετά νέα παιδιά έχει φέτος ο ΟΦΗ και είναι χαρακτηριστικό το εξής: Οπως έκαναν γνωστό οι Κρητικοί οι Γρίβας, Διαμαντής, Λυμπεράκης, Μπαλογιάννης και Ουές κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων για τα επερχόμενα ματς με Τσεχία, Σκωτία και για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα έχει 5 εκπροσώπους στην U21.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Οι διεθνείς υποχρεώσεις του Νοεμβρίου πλησιάζουν και συνολικά έξι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ετοιμάζονται να ενισχύσουν τις Εθνικές ομάδες.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας που πέντε ποδοσφαιριστές βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων.
Συγκεκριμένα οι Φροίξος Γρίβας, Απόστολος Διαμαντής, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης και Abdul Rahman Weiss, επιλέχθηκαν από τον κ. Γιάννη Γκούμα και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της Εθνικής U21 της χώρας μας, στους αγώνες με Τσεχία (Παρασκευή 13/11) και Σκωτία (Τρίτη 17/11), για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Φροίξος Γρίβας καλείται στην Εθνική ομάδα.
Σε ότι αφορά στον Vahid Selimovic, βρίσκεται για μια ακόμη φορά στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή του Λουξεμβούργου, Luc Holtz, για τον διεθνή φιλικό αγώνα κόντρα στην Αυστρία (11/11), τον εκτός έδρας αγώνα με την Κύπρο (Σάββατο 14/11) και τον εντός έδρας αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν (Τρίτη 17/11), στο πλαίσιο του UEFA Nations League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα