Τάνκοβιτς: «Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα με αυτή την ομάδα»

Τάνκοβιτς: «Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα με αυτή την ομάδα»

Gazzetta team
Τάνκοβιτς: «Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα με αυτή την ομάδα»

bet365

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει ποιοτικούς παίκτες και πως μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα ενώ υπογράμμισε ότι θα γίνει καλύτερος.

Ο Τάνκοβιτς είπε αρχικά στο Open για το ματς με τον ΟΦΗ:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του ματς δεν ήμασταν τόσο υποψιασμένοι. Ήταν πιο κινητικοί στο ξεκίνημα. Όταν προηγήθηκαν με 0-1 εμείς αφυπνιστήκαμε και τα πήγαμε καλά μετά από αυτό. Πετύχαμε δύο γκολ και τελικά νικήσαμε το παιχνίδι. Αλλά δεν νομίζω ότι την επόμενη φορά πρέπει κάποιος να σκοράρει εναντίον μας για να ξυπνήσουμε. Θα πρέπει να ξυπνήσουμε από το ξεκίνημα. Έχουμε καλούς παίκτες, ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα με αυτή την ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και να γνωριστούμε καλύτερα. Εγώ βρίσκομαι εδώ έναν μήνα και είναι τα πράγματα εδώ είναι διαφορετικά από το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία και στην Σουηδία. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι πολύ διαφορετικό από το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, θα προσαρμοστώ εδώ και θα γίνω καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα