Δούκας: «Πάντα αρσενικός, απόλυτα συνειδητή επιλογή ο Γκαρσία» (pic)

Δούκας: «Πάντα αρσενικός, απόλυτα συνειδητή επιλογή ο Γκαρσία» (pic)

Gazzetta team
Δούκας: «Πάντα αρσενικός, απόλυτα συνειδητή επιλογή ο Γκαρσία» (pic)

bet365

Ο Λευτέρης Δούκας σχολίασε την απόφαση του ΠΑΟΚ να δώσει το τιμόνι της μεγάλης ομάδας στον Πάμπλο Γκαρσία, λέγοντας πως ο Ουρουγουανός είναι αρσενικός και ανοιχτό βιβλίο.

Το μήνυμα του Λευτέρη Δούκα στο Instagram:

Ως ποδοσφαιριστής, δεν έδινε την εντύπωση πως διαθέτει τις προδιαγραφές για να γίνει κάποτε προπονητής. Η διαχείριση 25 διαφορετικών χαρακτήρων απαιτεί κατά βάσει εξωστρέφεια και επικοινωνιακά χαρίσματα, τον Pablo δεν τον έλεγες κοινωνικό. Μάλλον απόμακρο και δυσπρόσιτο. Το έργο του στους μικρούς έδειξε πως το έχει και με το παραπάνω. Άλλες απαιτήσεις και διαφορετικό επίπεδο τώρα, όσοι παρακολούθησαν πάντως από κοντά την πορεία του, λένε πως διαθέτει το πιο βασικότερο γνώρισμα ενός κανονικού προπονητή:

Αυτό που διδάσκει στις προπονήσεις της εβδομάδας, το βλέπεις στον επίσημο αγώνα.

Για κάθε άνθρωπο άρα και παίκτη, προπονητή κλπ, ο χαρακτήρας είναι πιο σημαντικός από την αξία και την ικανότητα.

Όποιος κουβαλά εμμονές, αρνείται να δει τα λάθη του και λειτουργεί με το σκεπτικό «εγώ τα κάνω όλα τέλεια, για όλα φταίνε οι άλλοι», θα αυτοκαταστραφεί. Όσο καλά κι αν γνωρίζει το αντικείμενο.

Ο Pablo είναι ανοιχτό βιβλίο, ευθύς, αρσενικός, δεν κρύβεται ποτέ.

Έχει όλο το πακέτο λοιπόν, οπότε συνοδευτικά όπως πείραμα, λύση ανάγκης και τιμής ένεκεν που κυκλοφορούν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πρόκειται για απολύτως συνειδητή επιλογή και αναβάθμιση ενός ανθρώπου, που μας έδειξε στην πράξη να μην τα παρατάμε ποτέ, να φιλοσοφούμε ακόμα και τις πτώσεις μας και να διεκδικούμε τα πάντα με το μαχαίρι στα δόντια...

ΥΓ. Το ίδιο σημαντικά με τους προπονητές είναι τα επιτελεία τους κι αυτό του ΠΑΟΚ είναι κορυφή.

Ως ποδοσφαιριστής, δεν έδινε την εντύπωση πως διαθέτει τις προδιαγραφές για να γίνει κάποτε προπονητής. Η διαχείριση 25...

Δημοσιεύτηκε από Λευτέρης Δούκας - doctor στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα