Βόλος: Εκτός ο τραυματίας Τέκιο και ο ανέτοιμος Γέντρισεκ με ΑΕΛ

Gazzetta team
Βόλος: Εκτός ο τραυματίας Τέκιο και ο ανέτοιμος Γέντρισεκ με ΑΕΛ
Εκτός από τη γνωστή απουσία του Τέκιο, ο Βόλος δεν θα έχει διαθέσιμο και τον Γέντρισεκ για το ματς με την ΑΕΛ παρότι μέσα στη βδομάδα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Βόλος υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΛ (17:15) με τον Άνχελ Λόπεθ, όπως είναι γνωστό, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τέκιο, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Από την αποστολή που ανακοινώθηκε, απουσιάζει τελικά και ο Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός μπήκε μεσοβδόμαδα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο επειδή τις τελευταίες εβδομάδες είχε μείνει εκτός με τις ενοχλήσεις στον αυχένα κρίθηκε ανέτοιμος.

Αντίθετα όπως αναμενόταν επιστρέφει ο Τσοκάνης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Περέα που είχε λείψει από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Νίνης, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Περέα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Ουάρντα.

SUPERLEAGUE NEWS FEED