Βόλος: Εκτός ο τραυματίας Τέκιο και ο ανέτοιμος Γέντρισεκ με ΑΕΛ

Gazzetta team
Βόλος: Εκτός ο τραυματίας Τέκιο και ο ανέτοιμος Γέντρισεκ με ΑΕΛ

bet365

Εκτός από τη γνωστή απουσία του Τέκιο, ο Βόλος δεν θα έχει διαθέσιμο και τον Γέντρισεκ για το ματς με την ΑΕΛ παρότι μέσα στη βδομάδα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Βόλος υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΛ (17:15) με τον Άνχελ Λόπεθ, όπως είναι γνωστό, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τέκιο, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Από την αποστολή που ανακοινώθηκε, απουσιάζει τελικά και ο Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός μπήκε μεσοβδόμαδα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο επειδή τις τελευταίες εβδομάδες είχε μείνει εκτός με τις ενοχλήσεις στον αυχένα κρίθηκε ανέτοιμος.

Αντίθετα όπως αναμενόταν επιστρέφει ο Τσοκάνης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Περέα που είχε λείψει από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Νίνης, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Περέα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Ουάρντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα