Παναθηναϊκός: Όταν ο Σισέ έκρινε το «αιώνιο» ντέρμπι! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Όταν ο Σισέ έκρινε το «αιώνιο» ντέρμπι! (vid)

bet365

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται από το... βράδυ του Τζιμπρίλ Σισέ! Ήταν 30 Οκτωβρίου 2010, όταν ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε το δικό του «πάρτι» απέναντι στον Ολυμπιακό κι έδινε τη νίκη στον Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός - Εφές Αναντολού: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Το γεγονός πως η εικόνα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια δεν θυμίζει σε τίποτα τις δοξασμένες στιγμές του παρελθόντος, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σημαίνει πως αυτές ξεχάστηκαν... Μόλις πριν δέκα χρόνια σαν σήμερα (30/10) ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε σε ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ επικρατούσε στο ΟΑΚΑ 2-1.

Ο Γάλλος, ήταν εκείνος που οδήγησε το «τριφύλλι» στη μεγάλη ανατροπή, καθώς η ομάδα του Νίκου Νιόπλια τότε είχε μείνει πίσω στο σκορ στο 37'. Ο Κέβιν Μιραλάς με ένα πανέμορφο τέρμα είχε κάνει το 0-1, αλλά το παιχνίδι από εκείνο το γκολ κι έπειτα άνηκε εξ ολοκλήρου στον Παναθηναϊκό και τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε εξαιρετική μπαλιά στον Γάλλο στο 57' κι εκείνος με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε κι έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση! Η ολική ανατροπή ήρθε στο 61', όταν ο Αβράαμ Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Σισέ κι εκείνος από τα έντεκα βήματα ευστόχησε για το 2-1. Το δικό του... ντέρμπι ολοκληρώθηκε με θρίαμβο του Παναθηναϊκού με τον ίδιο να ξεσπά στο φινάλε!

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Πλεσί (66’ Σιμάο), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (46’ Μαρίνος), Γκοβού (46’ Λουίς Γκαρσία), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (82’ Ζαϊρί), Ριέρα, Φετφατζίδης (64’ Μοντεστό), Μιραλάς (76’ Μήτρογλου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα