Χασάν - Βαλμπουενά: Συνεργασία που σημαίνει... γκολ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει τροφοδοτήσει πολλές φορές τους συμπαίκτες του με... έτοιμα γκολ, ωστόσο και με τον Αχμέντ Χασάν έχει συνεργαστεί αρμονικά σε 4+1 περιπτώσεις!
Εάν προσμετρήσουμε και τη φάση με το γκολ του Χασάν στην Τούμπα για το ματς Κυπέλλου με το 3-2 ο... μαέστρος του Ολυμπιακού έχει βγάλει σε πέντε περιπτώσεις γκολ για τον Χασάν. Να τις δούμε μία προς μία λοιπόν:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ 1-0: Ο Ραφίνια κλέβει ψηλά και με πίεση πάνω στον Αμαβί για να πάρει τη μπάλα ο Βαλμπουενά και να βρει με σέντρα... διαβήτη τον Χασάν για την κεφαλιά του Αιγύπτιου με γκολ για το 1-0. Η φάση αυτή μοιάζει πολύ με το 0-1 στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός όπου ο Βαλμπουενά κάνει κλέψιμο πάνω στο Βιεϊρίνια και τη γυρίζει στον Ελ Αραμπί για το γκολ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1: Ένα ακόμα ματς που ο Χασάν χτύπησε στις καθυστερήσεις. Ο Φορτούνης βγαίνει από τα πλάγια και συγκλίνει προς τα μέσα. Βρίσκει τον Μπουχαλάκη και αυτός τον Βαλμπουενά.Ο Γάλλος σηκώνει το κεφάλι του και βρίσκει τον Χασάν για το γκολ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-0: Είναι το πρώτο γκολ του ματς. Ο Φορτούνης βγάζει στον Βαλμπουενά που δίνει μία μακρινή μπαλιά στον Χασάν που κατεβάζει εξαιρετικά και με πολύ καλό τελείωμα κάνει το 1-0 και μάλιστα νωρίς στο ματς. Σε αυτό το ματς έχει βάλει γκολάρα ο Φορτούνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 3-2 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: Από το κόρνερ του Βαλμπουενά και την καρφωτή κεφαλιά του Αιγύπτιου έγινε το 1-1. Ο Βαλμπουενά έβγαλε μετά την ασίστ και στο 2-1 του Παπέ Σισέ αλλά και στο 3-1 με σκόρερ ξανά τον Σενεγαλέζο!
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: Εδώ είναι η περίπτωση Νο5 που δεν έχει... προσεμετρηθεί όμως. Όπως φαίνεται αυτό έχει γίνει διότι ο Χασάν βρήκε δίχτυα μετά από απόκρουση και... ριμπάουντ του ίδιου για να κάνει το 0-1. Για την ακρίβεια ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα - μετά από πάσα - τακουνάκι του Τσιμίκα - ο Χασάν πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Πασχαλάκης αλλά μετά από κοντινή προβολή ο Αιγύπτιος σκόραρε.