Άρης: Το ρεκόρ των 13 βαθμών και η τρίτη φορά που είναι αήττητος

Άρης: Το ρεκόρ των 13 βαθμών και η τρίτη φορά που είναι αήττητος

Gazzetta team
Άρης: Το ρεκόρ των 13 βαθμών και η τρίτη φορά που είναι αήττητος

bet365

Οι 13 βαθμοί σε πέντε αγώνες στοιχειοθετούν βαθμολογικό ρεκόρ για τον Άρη σε βάθος 20ετίας, ενώ είναι η τρίτη φορά που είναι αήττητος…

Ιστορικές διαστάσεις έχει το ξεκίνημα του Άρη στο φετινό Πρωτάθλημα καθώς οι 13 βαθμοί που συγκέντρωσε έπειτα από πέντε αγωνιστικές αποτελούν ρεκόρ 20ετίας. Πριν την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, η καλύτερη επίδοση ήταν οι 12 βαθμοί που είχε μαζέψει την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Μάλιστα, σε βάθος 20ετίας είναι η 4η φορά που οι «κίτρινοι» συγκεντρώνουν διψήφιο αριθμό βαθμών (πάντα) στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένης και της αγωνιστικής περιόδου 2009-10 όπου είχαν 10 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς είχαν έπειτα από πέντε αγώνες και την περίοδο 2000-01.

Στα αξιοσημείωτα συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι είναι η 2η φορά (σε επίπεδο Superleague Interwetten) που οι Θεσσαλονικείς είναι αήττητοι έπειτα από πέντε αγώνες. Το ίδιο συνέβη και την αγωνιστική περίοδο 2007-08 με τη διαφορά ότι οι βαθμοί που είχαν μαζέψει ήταν εννιά. Σε βάθος 20ετίας είναι η 3η φορά που αποφεύγουν την ήττα στον ίδιο αριθμό αγωνιστικών. Το είχαν πετύχει και τη σεζόν 2001-02.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα