Τοροσίδης σε Φορτούνη : «Κώστα, εσύ δεν είσαι ποτέ οφσάιντ, ένα μέτρο πίσω είσαι…» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Τοροσίδης σε Φορτούνη : «Κώστα, εσύ δεν είσαι ποτέ οφσάιντ, ένα μέτρο πίσω είσαι…» (vid)

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ήταν σίγουρος για το λάθος στην υπόδειξη του βοηθού Μαυρουδή στο πρώτο γκολ των Πειραιωτών και το μετέφερε σχετικά στον Κώστα Φορτούνη.

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ όμως στη συνέχεια το VAR ανέδειξε το λάθος της υπόδειξης του επόπτη Μαυρουδή. Όπως φαίνεται από πλάνα του Olympiacos TV στον πάγκο των Πειραιωτών υπήρξαν αντιδράσεις σε εκείνη τη φάση. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βασίλης Τοροσίδης, φαίνεται να λέει: «Που είναι το οφσάιντ; Ποιος είναι οφσάιντ;» για να πει μετά προς τον Φορτούνη: «Κώστα, εσύ δεν είσαι ποτέ οφσάιντ, ένα μέτρο πίσω είσαι στο λέω εγώ». Στη συνέχεια βέβαια είχαμε την κατακύρωση του γκολ μετά από παρέμβαση του VAR.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα