ΑΕΚ: Στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena και αυτό το Σάββατο ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena και αυτό το Σάββατο ο Μελισσανίδης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena και αυτό το Σάββατο ο Μελισσανίδης

bet365

Την καθιερωμένη επίσκεψή του στη Νέα Φιλαδέλφεια για να επιθεωρήσει τα έργα του γηπέδου έκανε και αυτό το Σάββατο (17/10) ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολουθεί στενά την πρόοδο των εργασιών στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena και κάθε Σάββατο (αλλά και όποτε κριθεί σκόπιμο) δίνει το «παρών» για να ελέγξει την εξέλιξη των έργων.

Και αυτό το Σάββατο (17/10) ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρέθηκε στο γήπεδο παρακολουθώντας την πρόοδο των εργασιών τόσο εντός όσο και εκτός αυτού.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνομίλησε με τους υπεύθυνους των εσωτερικών έργων που λαμβάνουν χώρα, καθώς και με τους συνεργάτες του, δίνοντας και τις οδηγίες του.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρωί του Σαββάτου έγιναν στις εξέδρες και μερικά δοκιμαστικά για τα καθίσματα που θα τοποθετηθούν στην πορεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα