ΠΑΟΚ: Χωρίς Καντουρί η αποστολή για ΟΑΚΑ, μέσα ο Αουγκούστο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Χωρίς Καντουρί η αποστολή για ΟΑΚΑ, μέσα ο Αουγκούστο

bet365

Οριστικά εκτός από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ οι Μουργκ και Αουγκούστο.
Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Αθήνα δίχως τον Καντουρί, ο οποίος έμεινε τελικά εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον προσαγωγό. Ο Μαροκινός δεν προπονήθηκε και θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ αναμένεται να χάσει και το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Επίσης εκτός είναι και ο Κρέσπο που συνέχισε ατομικό. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Τόμας Μουργκ ενώ επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ουαγκέ , Μιχάι , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Βαρέλα , Γιαννούλης , Περέιρα , Νινούα , Εσίτι , Ντόουγκλας , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Τσόλακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα