Παναιτωλικός: Δανεικός στην Επισκοπή ο Μπελεβώνης

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Δανεικός στην Επισκοπή ο Μπελεβώνης

bet365

Η Επισκοπή είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του Χρήστου Μπελεβώνη, καθώς παραχωρήθηκε στον σύλλογο της Κρήτης με την μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό!

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα των Νέων, Χρήστος Μπελεβώνης και γιός του παλιού άσου του Παναιτωλικού, Μάκη Μπελεβώνη έγινε επαγγελματίας το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα πρόλαβε να... γράψει και μία συμμετοχή στα πλέι άουτ με την πρώτη ομάδα. Ο 18χρονος προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να γυρίσει έτοιμος στο Αγρίνιο παραχωρήθηκε δανεικός στην Επισκοπή του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου για τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την ΠΑΕ Παναιτωλικός του επιθετικού ποδοσφαιριστή, Χρήστου Μπελεβώνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα