ΠΑΟΚ: To «αντίο» του Μάκη Γκαγκάτση στον Γιώργο Καλύβα (pic)

ΠΑΟΚ: To «αντίο» του Μάκη Γκαγκάτση στον Γιώργο Καλύβα (pic)

ΠΑΟΚ: To «αντίο» του Μάκη Γκαγκάτση στον Γιώργο Καλύβα (pic)

bet365

O αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε τον Γιώργο Καλύβα, ο οποίος «την Τετάρτη (14/10) έφυγε» σε ηλικία 73 ετών από τη ζωή.

«Κάτι παραπάνω από αγνός υπηρέτης της ιδέας του ΠΑΟΚ, κάτι παραπάνω από ένας δάσκαλος για μένα. Καλό παράδεισο Γιώργο Καλύβα, δε θα ξεχάσω ποτέ πόσο με έχεις βοηθήσει. Αιωνία η μνήμη σου», έγραψε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης αναφερόμενος στην απώλεια του πρώην προέδρου, Γιώργου Καλύβα.

O Γιώργος Καλύβας «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 73 ετών και στο παρελθόν (σεζόν 1996-97) είχε διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη και αργότερα του Γιώργου Μπατατούδη και του Πέτρου Καλαφάτη.

Ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής και επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης των κατασκηνώσεων που φέρουν το όνομά του στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής) και η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (15/10) σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα