Παναθηναϊκός: Ξανά σε φουλ ρυθμούς οι Χουάνκαρ και Καραγιάννης

Παναθηναϊκός: Ξανά σε φουλ ρυθμούς οι Χουάνκαρ και Καραγιάννης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ξανά σε φουλ ρυθμούς οι Χουάνκαρ και Καραγιάννης

bet365

Άλλες δυο επιστροφές για τον Παναθηναϊκό στις κανονικές προπονήσεις, καθώς το πρωί της Παρασκευής οι Χουάνκαρ και Καραγιάννης δούλεψαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στο Κορωπί.

Τα προβλήματα, τουλάχιστον αυτά που ήταν εφικτή η προσωρινή τους επίλυση – μειώνονται για τον Ντάνι Πογιάτος αναφορικά με το αγωνιστικό του πλάνο και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Μετά τον Μπαρτ Σένκεφελντ που επέστρεψε την Πέμπτη, οι Χουάνκαρ και Καραγιάννης προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή, με τους μοναδικούς που παραμένουν μακριά από το κανονικό πρόγραμμα να είναι ως γνωστόν οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης (ατομικό), Ιωαννίδης (θεραπεία) και ο Αντονίτο που είναι ακόμα κλινήρης...

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα