Tεβεκέλης: «Ο Κλάτενμπεργκ να λέει αυτό που βλέπει…»

Tεβεκέλης: «Ο Κλάτενμπεργκ να λέει αυτό που βλέπει…»

Gazzetta team
Tεβεκέλης: «Ο Κλάτενμπεργκ να λέει αυτό που βλέπει…»

bet365

Ο Μάλαμας Τεβεκέλης σχολίασε την Πέμπτη (8/10) τους νέους κανονισμούς διαιτησίας, την εφαρμογή του VAR και την απόφαση του Κλάτενμπεργκ να σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις κάθε αγωνιστικής.

Ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε θέματα διαιτησίας, φιλοξενήθηκε στον Status 107,7 και στο radioprimo.gr, σχολιάζοντας αρχικά τις διαφορετικές απόψεις που ακούγονται από τους τηλεκριτικούς διαιτησίας.

«Αυτό δείχνει τη δυσκολία της απόφασης του κάθε διαιτητή, Καμιά φορά βέβαια αυτά που ακούμε είναι κατευθυνόμενα και αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα. Θέλω να πιστεύω πως όλοι θα λένε φέτος τα πράγματα όπως είναι, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σε ότι αφορά τη νέα τακτική του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις κάθε αγωνιστικής, ο Μάλαμας Τεβεκέλης σχολίασε:

«Είναι θετικό, απλά θα πρέπει να έχει κατά νου ο κ. Κλάτενμπεργκ πως πρέπει να λέει αυτό που είναι. Αν κάποια στιγμή, πάρει μία απόφαση υπέρ κάποιου διαιτητή προκειμένου να τον προστατεύσει, θα υπάρξει κάποια ανάλογη φάση σε κάποιο άλλο παιχνίδι και θα εκτεθεί. Όταν είσαι στην ΚΕΔ, καμιά φορά βλέπεις τα πράγματα πιο... όμορφα. Θα πρέπει ο κ. Κλάτενμπεργκ να λέει αυτό που βλέπει, είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει, είτε πρέπει είτε δεν πρέπει».

Αναφορικά δε με τη χρήση του VAR γενικότερα και τη γραμμή του οφσάιντ ειδικότερα, είπε: «Κάνουμε βήματα προέδρου, αυτό είναι αλήθεια. Κάθε αγωνιστική πόσα λάθη διορθώνει το VAR; Είναι θετικότατη η χρήση του VAR, όχι απλά θετική. Για τη γραμμή του οφσάιντ τώρα, όταν οι γραμμές του γηπέδου είναι μέσα στο σύστημα και ο χειριστής VAR βάζει απλά δύο γραμμές, για ποια παρέμβαση μιλάμε;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα