Κλάτενμπεργκ: Οι χειρισμοί του για την προστασία των διαιτητών της Λίγκας

Gazzetta team
Κλάτενμπεργκ: Οι χειρισμοί του για την προστασία των διαιτητών της Λίγκας

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος συγκεντρώνει στοιχεία για τυχόν παραβατικές συμπεριφορές σε βάρος διαιτητών και ότι κρίνει θα σταλεί στην UEFA. Δεν έχουν πάρει τα φετινά χρήματα οι διαιτητές.
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε συναντήσεις που είχε με τους διαιτητές τους είχε ενημερώσει εξαρχής να καταγράφουν τα πάντα σε Φύλλα Αγώνα. Να τονίζουν όλα όσα γίνονται για να κρίνει αυτός μετά το πως θα λειτουργήσει από τη αρχή. Μαζεύει στοιχεία για το πρωτάθλημα από το ξεκίνημά του και σε σχέση με τη συμπεριφορά προς τους διαιτητές.
Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής από την πλευρά του έχει δεσμευτεί να προφυλάξει τους διαιτητές από οτιδήποτε παραβατικό. Επίσης ότι κρίνει θα το αναφέρει σχετικά με την UEFA. Τέλος για τις πληρωμές των διαιτητών οι ρέφερι πήραν τα περσινά χρωστούμενα αλλά φέτος δεν έχουν πληρωθεί για τα μπαράζ και τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα