Παναθηναϊκός: Οι εκλεκτοί του Πογιάτος, στον πάγκο ο Μακέντα! (pic)

Παναθηναϊκός: Οι εκλεκτοί του Πογιάτος, στον πάγκο ο Μακέντα! (pic)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι εκλεκτοί του Πογιάτος, στον πάγκο ο Μακέντα! (pic)

bet365

Ο Ντάνι Πογιάτος δίνει φανέλα βασικού για το παιχνίδι με τον Άρη, στους Χατζηγιοβάνη, Αλεξανδρόπουλο, Αϊτόρ και προτιμά τον Καρλίτος αντί του Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Άρη για να βάλει βαθμούς στο σακούλι και να αποσυμπιεστεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τις δύο γκέλες σε Τρίπολη και Λάρισα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ντάνι Πογιάτος επιλέγει και πάλι το 4-3-3 αλλά αυτή την φορά πιο ορθολογικά. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Σάντσες και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Αλεξανδρόπουλος η τριάδα στην μεσαία γραμμή. Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης στα «φτερά» και στην κορυφή ο Καρλίτος, με τον Κίκο Μακέντα να παραμένει στον πάγκο!

Η επίσημη ανακοίνωση της ενδεκάδας από το «τριφύλλι», λίγη ώρα αργότερα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα