Άρης: Υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Έργκους Κάτσε

Άρης: Υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Έργκους Κάτσε

Άρης: Υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Έργκους Κάτσε

bet365

Ο Έργκους Κάτσε θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Άρη με τον Έργκους Κάτσε. Οι συζητήσεις με τον 27χρονο μέσο άρχισαν στα μέσα της εβδομάδας, στις τελευταίες ώρες φάνηκε ότι οι δύο πλευρές έχουν βρει σημείο ταύτισης και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία για την υπογραφή διετούς συμβολαίου. Αυτή η διαδικασία αναμένεται να «τρέξει» εντός της ημέρας ούτως ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Έργκους Κάτσε άρχισε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ, τη διετία αγωνίστηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 αγώνες με τη φανέλα της Λάρισας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα