ΑΕΚ: Κοντά σε δανεισμό στη Λαμία ο Ντέλετιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Κοντά σε δανεισμό στη Λαμία ο Ντέλετιτς

bet365

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραχωρήσει τον Μίλος Ντέλετιτς με τη μορφή δανεισμού στη Λαμία για ένα χρόνο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με συλλόγους για να παραχωρήσει παίκτες που δεν υπολογίζονται ή για να δώσει νεαρούς ποδοσφαιριστές σε ομάδες προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Όπως για παράδειγμα έγινε με τον Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην ολλανδική Φόλενταμ.

Ένας από τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα είναι ο Μίλος Ντέλετιτς. Ο 26χρονος Σέρβος εξτρέμ, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης, πρόκειται να αποχωρήσει ξανά ως δανεικός, με προορισμό τη Λαμία αυτή τη φορά.

ΑΕΚ και Λαμία βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και ο δανεισμός του Ντέλετιτς αναμένεται να ολοκληρωθεί για ένα χρόνο. Το συμβόλαιο του Σέρβου εξτρέμ στην ΑΕΚ έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια στιγμή ένας από τους νεαρούς παίκτες του κιτρινόμαυρου ρόστερ, ο 21χρονος αμυντικός Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου την προσεχή Δευτέρα (5/10) και άλλοι παίκτες αναμένεται να παραχωρηθούν, ενώ μένει να φανεί και τι θα γίνει με τον Νταβίντ Σιμάο, ένα θέμα που αποτελεί «αγκάθι» για την ΑΕΚ καθώς αναζητείται τρόπος για να φύγει, αλλά το μεγάλο του συμβόλαιο αποτελεί πρόβλημα ως τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα