Άρης: Εκδικάζεται στο CAS η προσφυγή για Τζον Ίμπε

Άρης: Εκδικάζεται στο CAS η προσφυγή για Τζον Ίμπε

Gazzetta team
Άρης: Εκδικάζεται στο CAS η προσφυγή για Τζον Ίμπε

bet365

Στη σημερινή (1/10) εκδίκαση της προσφυγή της ΠΑΕ Άρης στο CAS κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον Τζον Ίμπε διακυβεύονται περισσότερα από τα 198.000 ευρώ που διεκδικεί ο ποδοσφαιριστής.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA επιδίκασε στον Τζον Ίμπε το ποσό των 198.000 ευρώ και η ΠΑΕ Άρης προσέφυγε στο CAS υποστηρίζοντας ότι κακώς επιδικάστηκε αυτό το ποσό καθώς αποτελεί χρέος της παλιάς εταιρίας και όχι της τωρινής. Οι «κίτρινοι» επικαλούνται το Ελληνικό Δίκαιο και τον ισχύοντα νόμο για τις αθλητικές ανώνυμες εταιρίες οι οποίες συστάθηκαν πριν την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η υπόθεση είναι απολύτως σημαντική καθώς δεν διακυβεύεται αποκλειστικά το ποσό των 198.000 ευρώ που διεκδικεί ο Τζον Ίμπε αλλά η απόφαση ενδέχεται να αποτελέσει δεδικασμένο και για τις υπόλοιπες αντίστοιχες εταιρίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα