Tσούμιτς: «Στον Ολυμπιακό είχα να ανταγωνιστώ έξι παίκτες στην ίδια θέση»

Tσούμιτς: «Στον Ολυμπιακό είχα να ανταγωνιστώ έξι παίκτες στην ίδια θέση»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Tσούμιτς: «Στον Ολυμπιακό είχα να ανταγωνιστώ έξι παίκτες στην ίδια θέση»

bet365

Ο Νίκολα Τσούμιτς πέρασε αλλαγή στο 74΄ της αναμέτρησης κόντρα στη Χιρόνα πραγματοποιώντας έτσι το ντεμπούτο του με την Χιχόν.

Η ισπανική ομάδα επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο πρώην παίκτης της Ραντνίτσκι αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στον δανεισμό του στον ισπανικό σύλλογο, αλλά και στην οψιόν αγοράς των 7 εκατ. ευρώ.

«Δεν υπήρχε χρόνος για να αγωνιστώ σε φιλικό του Ολυμπιακού. Ήξερα τι με περίμενε σε ένα περιβάλλον όπου έπρεπε να ανταγωνιστώ έξι ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση. Η Χιχόν με παρακολουθούσε από πριν και εμφανίστηκε κάνοντας μου πρόταση», τόνισε αρχικά ο Τσούμιτς κάνοντας στη συνέχεια αναφορά και στο ενδιαφέρον της Παρτιζάν.

«Μου τηλεφώνησαν από την Παρτιζάν, από τον Ολυμπιακό αποφάσισαν πως θα έπρεπε να πάω σε ένα ισχυρότερο πρωτάθλημα σε σχέση με αυτό που αγωνιζόμουν.

Ετσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω στη Segunda Division. Επίσης κοιτώντας και το οικονομικό κομμάτι έβαλε οψιόν αγοράς στα 7 εκατ. ευρώ, ένα ποσό ασύλληπτο για τους Σέρβους, αλλά όχι για τους Ισπανούς».

Ο 21χρονος έχει για συμπαίκτη τον συμπατριώτη του και πρώην φορ του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς.

«Προσαρμόζομαι γρήγορα. Ξέρω αγγλικά και μαθαίνω ισπανικά. Μένω σε ένα διαμέρισμα που δεν απέχει πολύ από το κέντρο. Έχω το δικό μου αυτοκίνητο και ρωτάω για τα πάντα τον Ούρος Τζούρτζεβιτς. Είναι υπέροχο να έχω έναν αληθινό φίλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα