ΑΕΚ: Το σόου του Μαχαίρα και η αθέατη πλευρά της νίκης επί της Λαμίας (vid)

ΑΕΚ: Το σόου του Μαχαίρα και η αθέατη πλευρά της νίκης επί της Λαμίας (vid)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Το σόου του Μαχαίρα και η αθέατη πλευρά της νίκης επί της Λαμίας (vid)

bet365

Δείτε όλα όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός, από τη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η Ενωση είχε εύκολο απόγευμα την Κυριακή (27/09) καθώς κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, με το 3-0 απέναντι στη Λαμία και με αυτόν τον τρόπο έκανε το 2x2 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Θεοδόσης Μαχαίρας ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όλων, με την εμφάνισή του.

Οπως αναφέρει και η ΠΑΕ:

«Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ, που επιβλήθηκε με 3-0 της Λαμίας το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.

Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 14΄, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ στο 65’ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έκανε το 2-0 με δυνατό σουτ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε 20 λεπτά αργότερα ο Μπράιτ Ενομπακάρε, ανοίγοντας κι αυτός… λογαριασμό με τη νέα του ομάδα.

Πρόσωπο του αγώνα, ωστόσο, αναδείχθηκε ο Θεοδόσης Μαχαίρας, ο οποίος κέρδισε και τον τίτλο του COSMOTE MVP, στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα. Έπειτα από το τέλος του αγώνα, ο νεαρός άσος μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV, αποκαλύπτοντας και το… παρασκήνιο της ασίστ που έβγαλε».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα