Καμαρά: «Έχουμε τρεις νίκες σε τρία ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι»

Δημήτρης Τομαράς
Καμαρά: «Έχουμε τρεις νίκες σε τρία ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι»

bet365

Ο Αφρικανός διεθνής χαφ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και τη συνέχεια αλλά και τον Εμβιλά και τη συνεργασία του μαζί του.
Ο Μαντί Καμαρά επισήμανε στη NOVA για:
Το εάν μετράει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα: Ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην πρώτη θέση και τώρα έχουμε έναν πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Τον Γκιγιέρμε και τον Εμβιλά: Είναι αλήθεια πως ο Γκιγιέρμε δεν είναι πια στην ομάδα και ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Έτσι όλη η βοήθεια που μας προσέφερε δεν την έχουμε. Έχουμε όμως άλλους παίκτες όπως τον Εμβιλά, τον Καφού και τον Μπουχαλάκη γιατί το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά.
Τις αλλαγές: Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Να έχεις λύσεις στον πάγκο να βοηθάνε.
Το ματς με την Ομόνοια: Έχουμε κάνει τρία ματς και έχουμε τρεις νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στο Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα