ΠΑΟΚ: Νέα τεστ και υποχρεωτική καραντίνα 24 ωρών (pics)

ΠΑΟΚ: Νέα τεστ και υποχρεωτική καραντίνα 24 ωρών (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Νέα τεστ και υποχρεωτική καραντίνα 24 ωρών (pics)

bet365

Σε υποχρεωτική καραντίνα 24 ωρών όλοι όσοι ταξίδεψαν με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Ρωσία για τον αγώνα κόντρα στην Κρασνοντάρ. Τεστ με το που πάτησαν στην Ελλάδα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστεψε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) και με το που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όλα τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα αφίξεων.

Οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και όσοι συνόδευαν την αποστολή του «Δικεφάλου» στη Ρωσία για τον αγώνα εναντίον της Κρασνοντάρ, έδωσαν δείγμα σε μια σχετικά πολύ γρήγορη διαδικασία, ενώ ενημερώθηκαν και μέσω γραπτού μηνύματος, ότι για 24 ώρες είναι σε υποχρεωτική καραντίνα.

Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουν ελεγχθεί όλα τα δείγματα και θα υπάρξει ενημέρωση μόνο στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο θετικό δείγμα.

Γι’ αυτό και η επόμενη προπόνηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (24/9).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα