AEK: Στα γραφεία ο Βέρντε, σε εξέλιξη η πώλησή του!

AEK: Στα γραφεία ο Βέρντε, σε εξέλιξη η πώλησή του!

Γιώργος Τσακίρης
AEK: Στα γραφεία ο Βέρντε, σε εξέλιξη η πώλησή του!

bet365

Το τελευταίο επεισόδιο στο...μίνι σήριαλ της αποχώρησης του Βέρντε από την ΑΕΚ φαίνεται να γράφεται αυτή την ώρα με τον παίκτη να βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να δρομολογηθεί η πώλησή του στην Σπέτσια.

Γράφεις ιστορία με ακόμα περισσότερες ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η ΑΕΚ είχε δείξει από καιρό τις προθέσεις της για να... αδειάσει ένα μεγάλο συμβόλαιο σαν αυτό του Ιταλού και πλέον από την στιγμή που η Σπέτσια επέστρεψε με βελτιωμένη πρόταση όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ο Βέρντε ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους της Ένωσης ώστε να μεταβεί στα γραφεία της και αυτή την ώρα βρίσκεται εκεί για να μιλήσει και να υπάρξει... happy end. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιταλικός σύλλογος προσφέρει ένα ποσό πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ, που πιθανότατα φτάνει στο 1.1 εκ. ευρώ μια πρόταση που αναμένεται να γίνει αποδεκτή από την ΑΕΚ ώστε να ανάψει... πράσινο για την πώληση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα