Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ και Σένκεφελντ στο φιλικό με τον Λεβαδειακό

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ και Σένκεφελντ στο φιλικό με τον Λεβαδειακό

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Λεβαδειακό σε φιλικό παιχνίδι, με τον Ντάνι Πογιάτος να υπολογίζει και στους Αϊτόρ, Σένκεφελντ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, με τον Ντάι Πογιάτος να υπολογίζει στους Αϊτόρ και Σένκεφελντ. Στο πρόγραμμα επέστρεψαν το Σάββατο και οι Ιωαννίδης, Μαυρομάτης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης και Χουάνκαρ, ενώ στο γυμναστήριο έμεινε ο Βιγιαφάνιες.

Η αποστολή του «τριφυλλιού»: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Τζαβίδας, Μακέντα, Καρλίτος, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σαβιέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα