Πεντάρα με Αθανασακόπουλο η Κ-19 του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Πεντάρα με Αθανασακόπουλο η Κ-19 του Παναθηναϊκού

bet365

Η Κ-19 του Παναθηναϊκού συνέτριψε με το εντυπωσιακό 5-2 το Απόλλωνα Σμύρνης στην Λεωφόρο κάνοντας το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αθανασακόπουλος με δύο γκολ και μία ασίστ.

Με το μεγάλο της αστέρι, τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, σε μεγάλα κέφια οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα του Απόλλωνα με 5-2. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Καρβούνη στο 30', για να έρθει ο Αθανασακόπουλος τέσσερα λεπτά αργότερα να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Το «τριφύλλι» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη και ο Μπιλάλ στο 46' με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 ήρθε με τον Ρόμπι στο 51' με τον Αθανασακόπουλο με πέναλτι να ολοκληρώνει την καταπληκτική του εμφάνιση.

Στη συνέχεια οι «πράσινοι» κατέβασαν ταχύτητα και ο Απόλλωνας κατάφερε να μειώσει με τους Δούμα και Μήτση σε 5-2.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Λαζαρίδης, Ηλιάδης (57’ Στόιος), Αθανασακόπουλος (69’ Κωστόπουλος), Καρβούνης (51’ Φρόκου), Κρυπαράκος (57’ Τόρρα), Μπιλάλ (57’ Παυλάκης), Τζαβίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα