Εσίτι: «Δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες μας, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Gazzetta team
Εσίτι: «Δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες μας, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

bet365

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο μέσος των «ασπρόμαυρων» Άντερσον Εσίτι τονίζοντας επίσης πως όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Συγκεκριμένα ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στη κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδια με τη νοοτροπία για τη νίκη, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες που είχαμε σε γκολ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βάλαμε γκολ στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.

Αυτό που άλλαξε στον χώρο του κέντρου είναι ότι πήγα πιο πίσω εγώ και βγήκε πιο μπροστά ο Σβαμπ, όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά από το σημερινό παιχνίδι και να πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στη Ρωσία, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα