Αστέρας Τρίπολης: Ο Μπελόκ από... 5ος ξεκίνησε βασικός!

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Ο Μπελόκ από... 5ος ξεκίνησε βασικός!

bet365

Ο Αργεντινός χαφ ήταν πέρσι... ξεχασμένος, ο Ράσταβατς τον επανέφερε και στην πρεμιέρα βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των Αρκάδων
Από τους πιο «αθόρυβους» παίκτες του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Φράνκο Μπελόκ και θα δείτε τι εννοούμε. Ο Αργεντινός βρέθηκε πέρσι στην πόρτα της εξόδου καθώς ο Μπόρχα Χιμένεθ δεν τον υπολόγιζε, στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν ήταν...ξεχασμένος στην εξέδρα, αλλά ο Μίλαν Ράσταβατς άρχισε να τον παίρνει σταδιακά αποστολές και φτάσαμε στα play out ώστε να τον δούμε ουσιαστικά σε δράση.
Φαινομενικά το καλοκαίρι που μας πέρασε συμπεριλαμβάνονταν στους ποδοσφαιριστές που θα αναζητούσαν αλλού την τύχη τους, όμως στην μπάλα ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Στην προετοιμασία τα πήγε πολύ καλά, δούλεψε, επεδίωξε να «κερδίσει» μία θέση στην ομάδα και στην πρεμιέρα ξεκίνησε βασικός στη μεσαία γραμμή στο πλευρό του Χουάν Μουνάφο. Ενας ποδοσφαιριστής που μέχρι πρότινος στην «ιεραρχία» των «6αρων-8αριών» ήταν ουσιαστικά 5ος πίσω από τους Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, την 1η κιόλας αγωνιστική βρέθηκε στο αρχικό σχήμα αν και τραυματίας είναι μόνο ο δεύτερος.
Αυτόματα επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειές του και οι Αρκάδες φαίνεται πως «κέρδισαν» έναν παίκτη, θωρακίζοντας περαιτέρω τον άξονά τους. Μάλιστα υπάρχει και το εξής στατιστικό, που μάλλον δεν περνά απαρατήρητο.
Ο 27χρονος από τη στιγμή που ο Ράσταβατς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Αρκάδων έχει παίξει σε 7 ματς και σε κανένα ο Αστέρας δεν έχασε στο επιμέρους σκορ που εκείνος βρίσκονταν στο γήπεδο. Αυτόμτα μπορεί να λογίζεται και ως...παραξηγημένος.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα