ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κολοβέτσιος: «Μοναδικό και αξέχαστο το ταξίδι στον Παναθηναϊκό» (pic)

Κολοβέτσιος: «Μοναδικό και αξέχαστο το ταξίδι στον Παναθηναϊκό» (pic)

Κολοβέτσιος: «Μοναδικό και αξέχαστο το ταξίδι στον Παναθηναϊκό» (pic)

Με όσο ήθος θήτευσε στον Παναθηναϊκό επί τρία χρόνια, άλλο τόσο επέδειξε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον σύλλογο. «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου». 

Ο Έλληνας αμυντικός παραχωρήθηκε στην Καϊσέρισπορ κλείνοντας το κεφάλαιο με το τριφύλλι στην καριέρα του. 

Έχοντας περάσει τρία χρόνια με μεγάλες δυσκολίες, αλλά και αρκετές καλές στιγμές με την πράσινη φανέλα, ο «Κόλο», αποτέλεσε έναν τρομερό άνθρωπο στ' αποδυτήρια της ομάδας.

Αυτό το αναγνώρισε ο Παναθηναϊκός με όσα ανέφερε για εκείνον στην ανακοίνωση της μεταγραφής, με τον παίκτη να γράφει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του:

«Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου.Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα.Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό.Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους,τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή.

Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!».