Ξεπέρασαν τους 100.000 οι φίλαθλοι της Super League στο Instagram

Δημήτρης Τομαράς
Ξεπέρασαν τους 100.000 οι φίλαθλοι της Super League στο Instagram

bet365

Η επίσημη σελίδα της Super League στο Instagram έριξε το... φράγμα των 100.000 φιλάθλων που την ακολουθούν, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, από την Ελλάδα και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο!
Μέσα από το επίσημο προφίλ της Super League στο Instagram, όλοι οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να δουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, να ενημερώνονται για τις νέες προσθήκες ποδοσφαιριστών σε όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 και να βλέπουν το αγωνιστικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν, με νέους διαγωνισμούς και πλούσια δώρα και ενώ η σελίδα της Λίγκας ξεπέρασε πλέον τον αριθμό των 100.000 followers. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το προφίλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα