Απόλλων Σμύρνης 2020-21: Επέστρεψε για να...μείνει!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης 2020-21: Επέστρεψε για να...μείνει!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στη Super League Interwetten και ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από το να... νικήσει το χρόνο και να παραμείνει στην κατηγορία.

Η χρονιά τελείωσε αργά και... μαρτυρικά για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα της Ριζούπολης απέτυχε να πάρει το πρωτάθλημα - που ήταν κι ο μεγάλος στόχος - κι έτσι η άνοδός του στην Super League Interwetten κρίθηκε στους δύο αγώνες μπαράζ με την Ξάνθη.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θριάμβευσε και πέτυχε, εν τέλει, το μεγάλο στόχο!

Φέτος, η ομάδα, πρέπει να «χτιστεί» σε χρόνο ρεκόρ. Ήδη έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ και εκκρεμούν ακόμη κάποιες προσθήκες για να έχει ο νέος κόουτς της ομάδας, Γιώργος Παράσχος το διαμορφωθέν ρόστερ στα χέρια του.

Η ομάδα των μπαράζ δεν έχει καμία σχέση μ' αυτήν που θα δούμε! Και περιμένουμε να δούμε πως θα παρουσιαστεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

ΉΡΘΑΝ: Λισγάρας, Κραγιόπουλος (επ. δαν.), Παυλίδης (επ. δαν.), Ντάουντα, Ντομίνγκες, Φερνάντεθ, Σλίβκα , Τσιλούλης, Βέρχουλστ

ΕΦΥΓΑΝ: Γκίνο, Αναγνωστόπουλος, Γιαννιτσάνης, Αγρόδημος, Βουό, Τσούφλας, Μαρκόφσκι, Λαμπί, Χουάντερσον, Ιριτιέρ, Ζησόπουλος, Λαρέα, Κυριακίδης, Ριβέρο, Γαϊτανίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Γιώργος Παράσχος επιστρέφει στο σύλλογο, μετά το 2018. Αναλαμβάνει τα ηνία σε μια σημαντική σεζόν για την ομάδα που έχει στοίχημα να απαλλαγεί από τις περιπέτειες του υποβιβασμού.

ΦΙΛΙΚΑ: Ο Απόλλων ζήτησε να μην παίξει τις πρώτες τρεις αγωνιστικές της σεζόν ώστε να πάρει χρόνο για μεταγραφές και να ετοιμαστεί η ομάδα. Φυσικά δεν έχει παίξει φιλικό. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο προπονητής ανακοινώθηκε στις 10/9.

ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝ: Καταφέρει να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μπει στη διαδικασία των play out με...αέρα!

ΠΙΝΕΙ ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΑΝ: Επιστρέψει στη Super League 2, θα είναι άλλη μια αποτυχημένη σεζόν, που η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν κατάφερε να εδραιώσει τη θέση της στην κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Πιστεύω ότι ο Γιώργος Παράσχος αποτελεί την εγγύηση που χρειάζεται ο σύλλογος για να πετύχει το στόχο της παραμονής σε μια... περίεργη σεζόν. Η 11η ή 12 θέση θα φέρει στο σύλλογο το τελικό αποτέλεσμα, μιας και έχουν αποκτηθεί παίκτες που έχουν την εμπειρία και την ποιότητα ώστε να μη βάλουν σε περιπέτειες την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα