Λαμία: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Παλαβαντισβίλι

Gazzetta team
Λαμία: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Παλαβαντισβίλι

bet365

Παίκτης της Λαμίας είναι και επίσημα ο 27χρονος Γεωργιανός αμυντικός μέσος, Γκούγκα Παλαβαντισβίλι.

Μόνο οι ανακοινώσεις έμεναν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Παλαβαντισβίλι από τη Λαμία. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Φθιώτιδας.

«Η ΠΑE ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (14/08/1993) Γεωργιανό αμυντικό μέσο, Guga Palavandishvili. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στη Λετονία με τη φανέλα της Βέντσπιλς, καταγράφοντας 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και προκριματικά του Europa League. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ομάδα και πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδας και είναι σίγουρο θα κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχει η Λαμία τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα