Λουτσέσκου: «Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε ποτέ στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, απαντώντας κατηγορηματικά πως δεν το έκανε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Αλ Χιλάλ, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του και μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία, για τον πατέρα του αλλά για το αν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος πάντως, ξεκαθάρισε πως αν του γινόταν τέτοια πρόταση θα την απέρριπτε.

«Είχε κάθε δικαίωμα να πάει εκεί. Η Σαχτάρ δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του. Ποτέ δεν μίλησε άσχημα για την πρώην ομάδα του. Είναι επαγγελματίας και έχει το δικαίωμα να επιλέξει οποιαδήποτε ομάδα», τόνισε αρχικά για την απόφαση του πατέρα του, να αναλάβει τη Ντιναμό Κιέβου παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στον πάγκο της Σαχτάρ για δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Στη συνέχεια απάντησε στον παρουσιαστή της εκπομπής ο οποίος τον ρώτησε αν και εκείνος αντίστοιχα θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό: «Εγώ είμαι ο Ραζβάν, εκείνος είναι ο Μίρτσεα. Είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις. Γιατί μου κάνετε, όμως, αυτήν την ερώτηση; Εντάξει, θα σας απαντήσω: Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα