ΑΕΚ: Ματαιώθηκε το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ματαιώθηκε το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Δεν θα διεξαχθεί τελικά η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης, η οποία ήταν προγραμματισμένη την προσεχή Κυριακή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Μετά από απόφαση του Μάσιμο Καρέρα, αποφασίστηκε το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, να ματαιωθεί. Βέβαια, ένας λόγος που οδήγησε τον Ιταλό τεχνικό να πάρει αυτή την απόφαση ήταν και η αναβολή του τελικού. Ετσι οι «κιτρινόμαυροι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (12/09, 21:00), έχοντας δώσει ένα τεστ προετοιμασίας με τον Ατρόμητο και ένα δίτερμα με την Κ19.

Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης, θα επιστρέψουν σήμερα (03/09) σε ρυθμούς προπονήσεων, μετά το τριήμερο ρεπό που πήραν στο τέλος της 16ημερης προετοιμασίας και της παραμονής σε ξενοδοχείο και θα φορτσάρουν για τον τελικό Κυπέλλου, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα