Στην κορυφαία 15άδα του πλανήτη ο Ολυμπιακός στον 21ο αιώνα!

Στην κορυφαία 15άδα του πλανήτη ο Ολυμπιακός στον 21ο αιώνα!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Στην κορυφαία 15άδα του πλανήτη ο Ολυμπιακός στον 21ο αιώνα!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το blog του στο gazzetta μία ακόμη τεράστια διάκριση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που σαρώνει τους τίτλους στην Ελλάδα και στη νέα χιλιετία κι αυτό φυσικά αποτυπώνεται και σε όλες τις διεθνείς έρευνες κι αφιερώματα για τις πιο επιτυχημένες ομάδες παγκοσμίως.

Σε μία από αυτές, τις πιο πρόσφατες, του γνωστού Transfermarkt, ο Ολυμπιακός είναι μέσα στους 15 κορυφαίους συλλόγους στον πλανήτη σε κατακτήσεις τίτλων μέσα στον 21ο αιώνα! Με 25, δηλαδή 17 πρωταθλήματα, εφτά κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ! Ο Ολυμπιακός είναι οριακά πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Μπόκα Τζούνιορς και καθαρά πίσω από Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Με διαφορά στήθους από την Μπάγερν κορυφαία σε τίτλους η Αλ Αχλί της Αιγύπτου!

Δείτε εδώ την πρώτη δεκάδα…

Κι εδώ την δεύτερη δεκάδα…

Και, βεβαίως, συνεχίζεται…

Άσχετο: Την έχουν δέσει καλά τη δουλειά με τον ορισμό του τελικού τις 12 του μήνα. Δεν ανατρέπεται το σκηνικό. Ξέρουν καλά τι «μαγειρεύουν». Βέβαια, η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ ψήφισαν εναντίον της απόφασης! Δηλαδή, όλοι οι σύμβουλοι της ΕΠΟ που πρόσκεινται σε ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ ψήφισαν και καλά…κόντρα σε αυτό που θέλουν ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ! Κωμωδία κανονική, που ξεκίνησε από τη Λίγκα, όπου δήθεν…όλοι ήθελαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτέμβρη...

Μην ασχολείστε. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τύχη, εξωαγωνιστικά, όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση. Η μοναδική του τύχη είναι να έχει, όπως είχε φέτος, σαφώς καλύτερη ομάδα από τους άλλους. Κι ακόμη κι έτσι θα «παίζεται» το πρωτάθλημα, αφού κατά την γνώμη μου η νέα διοίκηση που θα προκύψει στην ΕΠΟ θα είναι για τον Ολυμπιακό χειρότερη από την υπάρχουσα! Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι μίνιμουμ ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους (!) για να είναι πρωταθλητής. Άλλος δρόμος δεν βλέπω να υπάρχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.