Απόλλων Σμύρνης: Έκανε αίτημα να μην παίξει τις πέντε πρώτες αγωνιστικές λόγω του μπαράζ

Φώτης Καρακούσης
Απόλλων Σμύρνης: Έκανε αίτημα να μην παίξει τις πέντε πρώτες αγωνιστικές λόγω του μπαράζ

bet365

Ο Απόλλωνας Σμύρνης - αν και μένει την Τετάρτη να εγγραφεί επίσημα ως μέλος της Λίγκας - αιτήθηκε λόγω των μπαράζ να μην δώσει κανονικά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Δύσκολα θα γίνει δεκτό το αίτημά του, αν και απόφαση δεν υφίσταται ακόμα.
Ο Απόλλωνας ζήτησε να μην παίξει τις 5 πρώτες αγωνιστικές διότι μόλις τελείωσαν τα μπαράζ και πρέπει να κάνει μεταγραφές αλλά και προετοιμασία. Αιτήθηκε αυτές οι αγωνιστικές να μπουν ως εμβόλιμες (σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις προφανώς και ημέρα Τετάρτη) και έτσι τα πρώτα πέντε παιχνίδια του να αναβληθούν.
Απόφαση δεν θα μπορούσε να υπάρξει καθώς ο Απόλλων Σμύρνης θα εγγραφεί ως μέλος της Σούπερ Λιγκ την Τετάρτη. Θεωρείται πάντως δύσκολο να γίνει δεκτό το αίτημά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα