Παναθηναϊκός: «Μια ανάσα ο Ντιόγκο Βιάνα»!

Παναθηναϊκός: «Μια ανάσα ο Ντιόγκο Βιάνα»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Μια ανάσα ο Ντιόγκο Βιάνα»!

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του Ντιόγκο Βιάνα από την Μπράγκα.

Το όνομα του Ντιόγκο Βιάνα «παίζει» για τον Παναθηναϊκό από τις αρχές του μήνα, όταν δημοσιογράφοι από την Πορτογαλία έφεραν το όνομά του στο προσκήνιο. Οι «πράσινοι», τελικά, απέκτησαν τον Φακούντο Σάντσες ως βασικό και το όνομα του Βιάνα παραμένει στην επικαιρότητα για τον δεύτερο μπακ που ψάχνει σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι το «τριφύλλι». Μάλιστα, σύμφωνα με την A BOLA ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

«Η μετακίνηση του Ντιόγκο Βιάνα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ κοντά στο να κλείσει» αναφέρει χαρακτηριστικά η έγκυρη εφημερίδα. Ο Βιάνα είναι μία από τις περιπτώσεις που δεδομένα έχει τσεκάρει ο Ρόκα ενώ παράλληλα υπάρχουν και ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα