ΑΕΚ: Διαφορετικές και οι τρεις εμφανίσεις της νέας σεζόν

ΑΕΚ: Διαφορετικές και οι τρεις εμφανίσεις της νέας σεζόν

Gazzetta team
ΑΕΚ: Διαφορετικές και οι τρεις εμφανίσεις της νέας σεζόν

bet365

Η ΑΕΚ θα φορέσει τις εμφανίσεις της περσινής σεζόν για τελευταία φορά στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ και οι τρεις νέες φανέλες θα είναι διαφορετικές από τα προηγούμενα χρόνια.

Πολλοί φίλοι της Ένωσης ρωτάνε για το πότε θα παρουσιαστούν οι εμφανίσεις της σεζόν 2020-2021 με την ανυπομονησία να είναι μεγάλη.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό με τις περσινές εμφανίσεις. Με τις νέες οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν με την έναρξη της νέας σεζόν.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι και οι τρεις εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν θα είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες σεζόν και η παρουσίασή τους θα γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα