Παναθηναϊκός: Σωστό timing, ποιότητα στην πάσα και επικοινωνία (vid)

Παναθηναϊκός: Σωστό timing, ποιότητα στην πάσα και επικοινωνία (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σωστό timing, ποιότητα στην πάσα και επικοινωνία (vid)

bet365

Διαβάστε όσα ζητούσε ο Ντάνι Πογιάτος από τους παίκτες του στην κυκλοφορία της μπάλας. Ενοχλήσεις στην μέση Αϊτόρ και Μπουζούκης.

Έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας από τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ντάνι Πογιάτος στην προπόνηση της Πέμπτης, η οποία ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ.

Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε με ένα γκρουπ των παικτών, ενώ ένα άλλο έκανε αποθεραπεία, έχοντας αγωνιστεί για σημαντικό χρονικό διάστημα στο φιλικό με τον ΟΦΗ. Κανονική προπόνηση έκαναν οι Καρλίτος, Σάντσες, Περέα, Καμπετσής, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Εμμανουηλίδης, Πούγγουρας, Λαζαρίδης.

Ο νεαρός τεχνικός στην πρώτη άσκηση που είχε υπερπήδηση εμποδίων, αποφυγή εμποδίων, πάσες και κίνηση, ήταν ξεκάθαρος σχετικά με όσα θέλει να βλέπει. ᾽᾽Κίνηση, θέλω κίνηση. Καλές επαφές, δώστε στην μπάλα την σωστή δύναμη. Να ξέρετε ποιος ειναι ο λόγος για κάθε κίνηση. Πότε πρέπει να πασάρετε σιγά και πότε με μεγαλύτερη ένταση. Πριν πάρετε μπάλα να ξέρετε πως να βάλετε το σώμα σας για να φύγετε από τον αντίπαλο.

Θέλω μία επαφή, μία. Όχι παραπάνω. Να μιλάτε μεταξύ σας, η επικοινωνία είναι τα πάντα. Μιλάτε᾽᾽! Ενοχλήσεις στην μέση Αϊτόρ και Μπουζούκης Εκτός προγράμματος έμεινε τόσο ο Αϊτόρ όσο και ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο Ισπανός έχει οσφυαλγία ενώ ο Έλληνας μέσος θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί αν είναι κάτι σοβαρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα