Αλεξανδρόπουλος: «Χρειαζόμαστε χρόνο και θα τα καταφέρουμε»

Gazzetta team
Αλεξανδρόπουλος: «Χρειαζόμαστε χρόνο και θα τα καταφέρουμε»

bet365

Αισιόδοξος για τον φετινό Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος τονίζοντας πως οι «πράσινοι» χρειάζονται λίγο χρόνο να δέσουν αλλά θα τα καταφέρουν.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να τονίζει πως είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Αναλυτικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας στη κάμερα του Panathinaikos TV ανέφερε τα εξής: «Δεν έχω πίεση, προσπαθώ να βελτιώνομαι, είμαι χαρούμενος και έχω πολύ δρόμο για να φτάσω εκεί που θέλω. Ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό, δουλεύουμε καθημερινά στο Κορωπί, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δέσουμε, όμως με σκληρή δουλειά ελπίζουμε πως θα το καταφέρουμε.

Για την αλλαγή προπονητή: «Αντιμετωπίζω όλους τους προπονητές το ίδιο. Και ο προπονητής θέλει να μας αντιμετωπίζει ως παίκτες της πρώτης ομάδας και είτε είσαι 18 είτε 30 πρέπει να δίνεις τα πάντα για να βοηθήσεις τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα